12.1 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Вижте пиянската карта на българското Черноморие

Повечето от нас не използват карта, когато с първите топли уикенди запалят джапанките към любимите плажове. Пиянската карта на българското Черноморие обаче е друга бира. Вместо шосета показва истината за резултата от алкохолната (зло)употреба, закодирана в имената на курортите.

Създатели на алтернативната карта са Александър Стоянов (от когото започва всичко), Денислав Кандев, Васил Мартинов, Йоанна Лязова, Виктор Диканчев, Павел Чанов, Симона Маркова и Владимир Йорданов. Като всяка добра идея и тази се ражда някъде по плажовете, между няколко бири, когато някой от компанията предлага „да отидем да пием в Смазопол”. Това е първия град, който получава новото име.

И така се започва

Появяват се Чернодробец, Деградина, Позор, Меракли, Друсалка, Кара Надере…

„Когато решихме да направим картата я пуснахме за свободен идеен принос. Всеки може да даде предложение. Бъдещите ни творчески планове, ако мога така да се изразя, са да разширим картата до по-големите градове в страната. А и все си мисля, че зад цялата тази шеговитост има много истина за реалната ситуация по българското Черноморие”, споделя Денислав./ peika.bg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук