12.6 C
Бургас
петък, май 3, 2024

ВиК Бургас обяви коледни промоции

„Водоснабдяване и канализация“ ЕАД – Бургас, обявява кампания за актуализиране на данните на своите
клиенти за периода от 01.12.2012 год. до 29.12.2012 год. Със започналата кампания Дружеството предоставя следните възможности:

– Промяна на името на титуляра на съществуваща партида  ще струва само 8лв. без ДДС, вместо 30 .

– Откриване  на нова партида /за сгради етажна собственост с приложено решение на общо събрание/ – 8лв без ДДС.

– Напълно безплатно  се предоставя възможност  клиентите да коригират адреса за кореспонденция или  други  променени реквизити..

Информация за изискваните документи за смяна на име по партида и корекции в адреса, клиентите ще получат  във всички центрове  за обслужване на клиенти  на Дружеството и на сайта на ВиК ЕАД  Бургас.

Откриване на нова партида или промяна на името на титуляра  на тази атрактивна цена  ще създаде удобство  не само на нашите потребители,но и на  фирмата с цел по-добра комуникация  между нас и нашите абонати. Така ще се допускат по-малко  проблемни ситуации  при отчитането на консумираната вода. Дружеството  оценя  важността  на повишаване  на качеството на комуникация  за доброто  обслужване за което  е необходима пълна и точна  информация в базата данни .

Услугата може да бъде извършена  на следните места:
– Център за работа с клиенти-гр.Бургас,кв.Победа, ул.”Ген Вл.Вазов” №3, ет.4 и във всички  офиси на Дружеството  в Бургас, както  и в офисите на Дружеството  в следните градове на Бургаска Област: Айтос, Камено , Карнобат, Малко Търново, Несебър, Обзор, Поморие, Приморско, Руен, Созопол, Средец, Сунгурларе, Царево.

Повече информация на тел: 87 14 14 и 87 14 00

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук