13.2 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Витков пя в Поморие! Хиляди аплодираха дуото „Реформаторски блок – Глас народен” /видео/

Концертът, който премина под наслов „Общи усилия = сигурен успех”

 

Лидерът на ПП „Глас народен” Светльо Витков изпя песента „Скакалец” за първи път от 10 години насам на грандиозен концерт в Поморие. Концертът продължи малко над два часа, а от сцената прозвучаха най-големите хитове на Svetlio & The Legends и The Pomorians.

„Призоваваме хората да имат вяра и да не губят надеждата си, защото, когато човек се предаде, дори и да има шанс – не го вижда”, заяви Витков. Между изпълненията той покани на сцената кандидатите за народни представители на дуото „Реформаторски блок – Глас народен”, които сформираха коалиция за изборите на 26 март.

„Ние сме единствената партия в дясно, която има реален шанс и ще участва в Народното събрание. А всеки глас за нашите малки приятели в дясно реално отива в БСП и ГЕРБ”, заяви от сцената водачът на листата инж. Костадин Марков. Д-р Васил Костадинов, който е четвърти в листата на реформаторите, се обърна към поморийци със свое стихотворение. Той е познат като управител на една от най-големите медицински лаборатории в страната, а по време на кампанията, неговата идея за Общински здравни каси, които да гарантират достъпа до прегледи и изследвания, пожъна огромен успех.

„Изключително съм щастлив, че успяхме да напълним този площад и че заедно посрещаме пролетта. Пожелавам Ви да сте здрави, да обичате този град и, където и да сте, да го носите в сърцата си”, каза д-р Васил Костадинов пред своите съграждани. Концертът, който премина под наслов „Общи усилия = сигурен успех”, продължи над 2 часа. Витков и останалите членове на коалицията „Реформаторски блок – Глас народен” призоваха всички десни хора да гласуват със сърцето си в неделния ден на избори.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук