16.5 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Вкарват Малката Рижа в изолатора заради мобилен телефон

Симеон Стянчов-Малката Рижа ще бъде пратен в изолатора на Бургаския затвор за срок до 14 дни, тъй като е ползвал мобилен телефон, съобщи пред „24 часа“ директорът на затвора Бранмир Мангъров.

Популярният бургаски бандит сам се похвали, че и от килията има връзка със света, пускайки във фейсбук снимка, на която позира доволно с мобилен телефон.

От други снимки в социалната мрежа, на които Малката Рижа е основно действащо лице, става ясно и за скандален екшън зад решетките, при който Стоянчов държи флекс и се заканва да среже решетките в килията.

Проверка на „24 часа“ установи, че инцидентът е от миналата седмица и е станал по време на ремонт в затвора.

Майстори трябвало да сменят дограмите в няколко килии, между които и тази, в която бил Стоянчов с още 15-20 човека.

В суматохата Малката Рижа грабнал флекса , включил го и хукнал към решетките на единия прозорец.

Освен снимки, в социалната мрежа е пуснато и кратко клипче на Рижата, който ухилен позира с флекса и крещи.

„Назначена е проверка на случая, установено е кой е бил на смяна по това време, разпитани са хора от персонала и затворници“, каза още Бранимир Мангъров.

Отностно хранителните добавки в килията на Малката Рижа, които се виждат на една от снимките, Мангъров обясни, че те се продават свободно в затворническите лавки.

„Не става въпрос за анаболи, а за добавки, които дори са препоръчителни за поддържане на физическа форма на хора, лишени от свобода“, коментира още директорът на бургаския затвор. Той отрече затворникът Стоянчов да се ползва с някакви по-особен превилегии сред останалте обитатели.

С изключение на инцидента с флекса, Малката Рижа бил кротък и нямал провинения.

Симеон Стоянчов бе приведен зад решетките в началото на тази година, когато бе осъден на 1 г и 8 м. за нанасяне на побой над шофьор в Бургас. Преди този инцидент той бе замесен в още няколко и многократно бе задържан от полицията.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук