14.3 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Включи се и ти – изключи светлината!

На 31 март 2012 г. (събота) от 20.30 часа в град Поморие, в продължение на един час ще се проведе акция по повод „Часът на Земята”. В тази глобална кампания ще се включат МИКЦ-АСТИКА съвместно  с Община Поморие. Младежите- доброволци и жителите на града ще изпишат със свещи 60+, което символично изобразява едночасовата акция и продължението и във времето. Също така ще бъдат пуснати небесни фенери към звездите, с което ще се обърне внимание на обществото, за да може всички ние да променим в положителна посока нашето общо бъдеще, за да бъдат намалени глобалните климатични промени.

Тази година инициативата „Часът на Земята” се  провежда под мотото „Аз правя, ти действаш“.

Целта е да покажем, че всеки е в състояние да промени света, в който живеем.

Организаторите призовават да носите свещи, за да станете част от нещо глобално. „Включи се и ти- изключи светлината!!!!!!!”

Мероприятието е част от „Свободна зона” на „МИКЦ-АСТИКА” Бургас, което се осъществява съвместно с Община Поморие, а участниците са доброволци от Младежка доброволческа мрежа. Очакваме активно участие от всички граждани и гости на Поморие  да се включат в инициативата, която се провежда под патронажа на кмета на Община Поморие-  Иван Алексиев.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук