14.9 C
Бургас
сряда, май 1, 2024

Владимир Димитров е новият директор на Парк „Странджа“

Владимир Димитров – началник Горскостопански участък в ТП „Държавното горско стопанство“ Бургас, e новият директор на Природен Парк „Странджа”, разбра zonaburgas.bg. Утре той трабва до подпише договора си в Министерството на земеделието и горите. На 14 октомври 2014 г. в Изпълнителната агенция по горите се е състоял тестът и събеседването за директор на парка, на който са се явили още двама кандидати Стефан Златаров – дългогодишен директор на ПП Странджа и Петко Нанчев – настоящ, временно изпълняващ длъжността директор, преди това, заместник-директор.

снимка: СОУ "Братя Миладинови"
снимка: СОУ „Братя Миладинови“

От 30 максимални точки Владимир Димитров е получил 29, Петко Начев също е оценен с 29 точки и Стефан Златаров- 28 точки.

Димитров е спечелил конкурса, тъй като е демонстрирал добро познаване на темите на теста: Каква е процедурата за възлагане, разработване и приемане на План за управление  на природен парк , процедурата за промяна на граници на защитена територия и виждания и концепция за развитие на Природен парк „Странджа“, съобщиха присъствали на изслушването.

Владимир Димитров е лесоинжинер по професия.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук