9.3 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Владо, бащата-бияч, замразявал живи котки за вечен живот

Влладимир Стоянов, който преби д-р Албена Гагова, е замразявал живи котки и кучета, за да ги съживи след това и да открие тайната на вечния живот и връщането от отвъдното. За това разказва самият той в личния си блог, пише 168 часа. Бивши колеги от университета на Стоянов, където той бил известен като Владо Плацентата, разказват, че той замразявал животни и е пил и ял различни неща с цел да се справи със състаряването и да открие ключа към вечната младост.

В сайта му има подробни описания за това как живо животно трябва да бъде подготвено за замразяване, как организмът му да бъде стресиран максимално с цел да се „активират“ стволовите клетки, както и как човек да свърже тялото си с компютър чрез USB. Това ставало като се забоде игла не много надълбоко в мускула.
За илюстрации на свои разработки Стоянов използва кадри с чудовището от филма „Прометей“ на Ридли Скот.

В личния си профил във Facebook д-р Валери Велев от СБАЛ по инфекциозни и паразитни болести „Проф. Ив. Киров“ споделя мнението на доцент по генетика, преподавал на Владо Плацентата:

„Индивидът е опасно луд и със сигурност при нормален преглед не би могъл да си извади свидетелство от психодиспансер. Но за съжаление, СУ беше осъден за дискриминация на болни и инвалиди, поради което от години не се изисква вече подобно свидетелство за психическо здраве… Аз го късах три пъти на изпит и още два пъти го къса 100% единодушно свикана комисия. Но на третия път на комисията беше намекнато да го пусне с тройка, тъй като след всяка двойка следваха писма до премиери, президенти, министри, телевизии и вестници с хули и обиди към СУ. Така че казах на колегите от комисията да му пишат колкото решат, а аз ще се разпиша на протокола въпреки абсолютната му научна неукост и неграмотност.“

По-рано стана ясно, че Стоянов е добре познат на живеещите в района на Западния парк в София. Там той редовно тормозел хората, които се опитвали да стигнат до парка. Мъжът бил заградил част от парка и започнал да гледа 10 откраднати овце, както и едно магаре. Къщата в заградената част на парка я използвал пък за разпределителен център за бежанци.

Посрещал хората с пушка, гонил ги с брадви и ножове. За всичко това властите са знаели, но единственото, което направили, било да махнат незаконните заграждения. Според д-р Велев Стоянов гледал овцете заради плацентата им.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук