15.4 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Водачът на БСП лява България Петър Кънев облече бяла престилка

Водачът на Коалиция „БСП лява България” за 2 – ри МИР – Бургас Петър Кънев се съобрази с изискванията на „Победа” АД и облече бяла престилка, за да разгледа по- отблизо производството на сладкишите и бонбоните, с които заводът се гордее. Кънев, заедно с кандидатите за депутати от листата Ваня Чечева, Георги Тодоров и общинският лидер на БСП Евгений Мосинов се срещнаха с ръководството и работници на „Победа” АД.

Pobeda2Още на входа изпълнителният директор на завода Михаил Чоролеев сърдечно се ръкува с водача на „БСП лява България“ за 2- ри МИР – Бургас . Оказа се, че в недалечното минало Петър Кънев му е бил началник.

След това всички поговориха за настоящото състояние на „Победа” АД и перспективите за предприятието. Изпълнителният директор Михаил Чоролеев разказа, че заводът е сред лидерите в производство на бисквити, шоколадови бонбони и мини кексчета в България и има повече от 80 годишна традиция. А най – старите бонбони в страната ни – „Черноморец” са сред най – търсените асортименти с емблемата на „Победа” АД. Водачът на БСП лява България Петър Кънев остана очарован ,че това е единственото работещо предприятие в Промишлената зона на Бургас, което дава хляб на 400 работници. И е печелившо, с редица призове и награди.

 

Общинският лидер на БСП в Бургас Евгений Мосинов разказа, че сградата, в която сега се помещава администрацията е всъщност дома на предприемач от Македония Аврам Чальовски. Той основава  своята „Търговско – индустриална къща за захарни изделия, растителни масла, тахан и др.” в Бургас.

За да видят отблизо как в днешно време се правят бонбони, вафли и бисквити, Петър Кънев, кандидатите за депутати Георги Тодоров и Ваня Чечева разгледаха производствените цехове. В залите видяха новите линии за направата на сладкиши и бонбони, част от които са изградени с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България. Освен това всички бяха свидетели на съвременното европейско иновативно опаковане.

Работниците поискаха да си направят снимка с водача на БСП лява България Петър Кънев, пожелаха му късмет на изборите и казаха, че успехът с бюлетина 22 е гарантиран за него и коалицията, която представлява.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук