16 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Волен Сидеров е нападнал мъж и жена в магазин в центъра на София

Волен Сидеров е нападнал мъж и жена в магазин в центъра на София, на театралната улица „Раковски“, съобщава 24 часа. Около полунощ Сидеров обвинил продавачите, че продават наркотици и тръгнал да прави граждански арест. В разправията Сидеров е ударил продавачката, твърдят очевидци. Сидеров е бил задържан, като на мястото е пристигнал главният секретар на МВР Георги Костов.

 

Свидетел на инцидента, твърди, че политикът бил пиян. Други свидетели разказват, че политикът е проявил агресия и към собствениците на магазина.

„Видях как доста пияният Деислав Чуколов и също така доста пияният Волен Сидеров вървяха по улицата. Малко по-късно стана тарапана, дойдоха полицаи, собствениците на клекшопа и впоследствие мисля, че Чуколов удари собственика на магазина”, разказа пред Нова телевизия свидетелят Радослав Петров.

Собственикът на магазина Александрина Симеонова пък твърди, че Сидеров й дръпнал телефона от ръката, след като се опитала да заснеме случващото се.

„Телефонът ми падна на 3 – 4 метра зад мен и той започна да ме стиска за лакътя”, казва Симеонова.

„Установявам, че в този обект се продават безакцизни стоки. Не случайно повиках полицията. Полицията, която дойде тук, започна да охранява, да слага чадър на този обект”, заяви от своя страна Волен Сидеров.

Той е категоричен, че във въпросния клекшоп се предлагат наркотици и нелегален алкохол.

Служители на МВР са направили проверка на магазинчето. Резултатът според собственичката е, че вътре няма дрога, нито цигари без бандерол.

Разследването е приключило след 4.30 часа.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук