13.8 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Всички приходи от първия мач на Нефтохимик на Лазур – за семейството на Велиян Парушев

Сметката за набиране на средства, която семейството на Велиян Парушев откри ще остане действаща до края на първенството. В нея приятелите и привържениците на футбола ще могат да направят своите дарения в подкрепа на семейството на футболиста. Това разкри днес изпълнителният директор на Нефтохимик Благомир Митрев след разговор със съпругата на Парушев.

 

Велиян има дъщеря, която е студентка в Бургаския свободен университет и по-малък син, който е ученик. 

 

От „Нефтохимик 1962” обявиха, че всички приходи от продадени билети за двубоя, с който ще се открие пролетния полусезон на Лазур, ще бъдат предоставени на семейството на бившия капитан на шейховете. Както вече съобщихме в  ход е организирането на още две благотворителни прояви. Първата от тях приятелски мач между отборите на Сливен и Нефтохимик на стадион Хаджи Димитър и през май мач между звездния тим на Нефтохимик от 90-те години и сборен отбор ветерани на ЦСКА, Сливен и други известни футболисти, който е предвиденда се играе на стадион Лазур.

 

Феновете на нафтата също предприемат офанзива. На първия домакински мач срещу Видима Раковски те ще поставят две урни, в които всеки ще може да даде своята лепта в подкрепа на семейството на големия бургаски футболист.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук