24.9 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Всяка седмица ще печели по едно семейство

Всяка седмица едно четиричленно семейство ще има възможност безплатно да посети атрактивната изложба „Най-екзотичните животни на Планетата“. Експозицията е подредена в КЦ „Морско казино“ и още с откриването си предизвика огромен интерес сред почитателите на силни усещания от всички възрасти.

Забавната инициатива ще се разиграва в една от социалните мрежи всеки понеделник и има за цел да запознае бургазлии с любопитни факти от света на най-отровните влечуги на сушата. Официалният старт на загадките ще бъде даден на 1-ви февруари /понеделник/ в 11.00 часа.

За да участвате в проявата трябва да отговорите правилно на посочения въпрос в оригиналната страница на събитието, както и да добавете име и фамилия. Всички отговорили вярно ще бъдат включени в томбола. Късметлиите ще се обявят в сряда, а тегленето ще се случва на случаен принцип от посетител на изложбата.

Изложбата „Най-екзотичните животни на планетата“ се реализира от Тракийско Херпетологично Дружество, в партньорство с Община Бургас. Терариумите се обитават от 50 вида змии, сред които черна мамба, анаконда, кобри, дървесен смок и пепелянки. Компания им правят варани, паяци и скорпиони, както и „пеещи“ мадагаскарски хлебарки, които са единствените от вида си.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук