9.3 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Възпитаници на музикалното училище с Коледен концерт довечера

Децата от музикалното училище в Бургас представят концерта „Да празнуваме Коледа”. Това съобщиха от НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров”-Бургас. Искате да знаете как се празнува Коледа по света? Днес от 18.00 ч. в концертната зала на НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров”-Бургас децата от музикалното училище ще ви разкажат за различни страни и техните коледни обичаи, които се дължат на уникалния облик на всеки един народ.

И точно в това вълшебно време на годината талантливите музиканти, певци и артисти ще подарят на зрителите една музикална приказка. Децата ще бъдат тези, които ще я създадат и ще припомнят магията на Коледа на всички, които все още вярват и на онези, които са забравили за нея. Всеки ще може да открие тази магия в скромната, подкупваща красота на коледните песни, в простичките, искрени думи за благослов, в детската вяра за чудеса и сбъднати надежди.

На сцената ще звучи коледна музика от цял свят, която ще бъде изпълнена от Ансамбли Ударни инструменти, Тромпети, Китари , Блокфлейти, както и Акордеонен ансамбъл. В програмата ще вземат участие и индивидуални инструменталисти, певци и актьори с преподаватели Йоана Вангелова, Евгения Иванова, Светослав Василев, Христо Кожухаров, Радослав Харалампиев, Елена Величкова, Албена Каварджикова, Ксения Драгостинова, Михаела Тенев, Соня Пулева, Милена Добрева, Жасмина Чернева, Стоян Маринов, Деметра Минкова и Росица Пенева.

Децата и преподавателите от Музикалното училище ще ви подарят едно усещане за истинска Коледа, ще ви подарят частица от този много специален дух, който прави хората по – добри. За всички гости на концерта, най- малките възпитаници на училището са изработили специални коледни подаръци.
Входът е свободен!

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук