22.1 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

Вълчо Чолаков: Отлъчилите се сини депутати да напуснат незабавно Парламента

 „Иван Колчаков, Димитър Димитров, Димитър Йорданов и Марио Тагарински, избрани като народни представители от СДС са длъжни по силата на правилата, етиката и морала да напуснат незабавно Парламента, тъй като опорочават волята на избирателя.“ Това коментира зам.председателят на НИС на СДС  Вълчо Чолаков по повод решението на четирима сини депутати да напуснат парламентарната група на ОДС.
sds4.jpgПо-важното е, че СДС продължава започнатите реформи и доказателство, че те вървят в правилна посока е оставката на няколко членове, заяви Вълчо Чолаков. Отлъчилите се депутати очевидно не одобряват демократичните реформи в СДС и не желаят да спазват гласуваните и от тях самите правила. Според Чолаков такива хора, които не работят в посока защита интересите на организацията, в която членуват и действат против нейните интереси, нямат място в нея.
Вълчо Чолаков апелира към своите вече бивши съпартийци да напуснат парламента.
„Точно такъв тип поведение би доказало, че те са хора с достойнство и са били членове на тази партия в името на една обща цел, а не на тяхна лична амбиция“, допълни Вълчо Чолаков. 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук