13.2 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Въоръжен с нож обра посред бял ден златарски магазин в София

Нагъл обир на златарски магазин на бул. „Мария Луиза” в столицата посред бял ден и само на метри от сградата на Националната служба „Полиция”, съобщава Нова телевизия.

Охранителните камери са заснели как мъж, въоръжен с нож, напада една от продавачките, след което взима каквото може от витрините и бяга. Той е успял да открадне между 22 златни верижки.

„На 5 ноември в края на работния ден около 18.00 часа в магазина влезе млад мъж на видима възраст 25-30 години. Той обясни, че иска да купи златен кръст и верижка на стойност около 800 лева. Колежката ми обясни на клиента, че първо трябва да си избере златния кръст и той отиде да разгледа щанда с кръстовете”, разказа продавачката, която е била нападната и добави:

„След като мъжът се колебаеше между 20 кръста, колежката му предложи да отидат до следващия щанд. Той твърдеше, че се чуди кой точно кръст да избере и попита дали ако се спре на по-скъпия вариант, ние ще му направим отстъпка. Аз се съгласих, но той каза, че ще помисли още малко и ще се върне до края на работния ден на магазина. След това той излезе. Малко по-късно той се върна и поиска отново да види двете кръстчета. Каза, че ще вземе по-скъпия вариант и че ще плати в брой”. Минути по-късно мъжът вече е зад щанда и напада жената.

Работещи в магазина обясниха, че мъжът е висок около 170-175 сантиметра с кестеняви очи и има бенка в областта на челюстта. В деня на обира той е носил броеница и шапка с козирка.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук