12.1 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Въпреки забраната, паякът в Слънчев бряг – Запад продължава да работи

Паякът в Слънчев Бряг – Запад продължава работата си и днес, въпреки предписанието от ДАМТН, миналата седмица. Много подобни сигнали са получили Държавната агенция по метрология и технически надзор.

Според предписанието, паякът трябваше да излезе в принудителен отпуск, но от понеделник тази седмица той продължава да вдига коли, предава sunny-beach.info.

Обяснението за това неразбирателство от Агенцията беше, че петъчното предписание било устно, а в Понеделник е връчено и писмено, което забранява работата му.

Пред zonaburgas, изпълнителният директор на „Слънчев бряг“ АД, Златко Димитров уточни, че паякът. за който имаме издадено предписание за нередности, оперира на територията на Слънчев бряг – Запад. Районът не влизал в обхвата на Акционерното дружество. Димитров допълни, че „Слънчев бряг“ АД има сключен договор за един паяк, който работи в Зона – Изток.

„Работим изключително стерилно. Вдигаме коли само при основателни сигнали за нарушения или при паркиране на нерегламентирани места, като дюни например. От началото на сеозна нямаме сингали за повредени автомобили и недоволни клиенти“, каза още Златко Димитров.  

Снимки: ©sunny-beach.info

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук