16 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Въпрос за полета на „Бистришките тигри” ядоса Бойко Борисов в Бургас

След дълго настояване и преследване от страна на журналистите премиерът Бойко Борисов отказа да коментира в Бургас протеста на полицаите, както и митинга на партията на Слави Бинев вчера в София.

 Борисов  нарече неверни твърденията от партията на Кунева, че има фалшификация на документи с полета на „Бистришките тигри“ при полета до Варна. По-рано днес Сергей Петков – авиоинженер и член на Националния съвет на партията „Движение България на гражданите“ заяви, че  авиоотрядът е летял до Варна с футболисти на 28 юли, а заявката за полета от Българския футболен съюз е от 1 август.

„Аз се радвам, че тези хора просто няма с какво да се занимават друго, не могат да ни намерят никакъв друг кусур и се занимават с неща… Толкова пъти самолета е даван за спортни отбори, за пострадали хора, за туристи, да събираме да извозваме, платен е, просто не мога да ги разбера. Освен това са все млади, два месеца си говорят едно и също, това ли е проблемът им? Нещо, което е платено. Така или иначе този самолет трябва да лети”, заяви Борисов.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук