13.8 C
Бургас
четвъртък, април 18, 2024

В „Академия за млади дами“ говорят за опасния секс

„ОПАСЕН СЕКС“ е темата на следваща лекция в „Академия за млади дами“. Поредицата от интересни срещи, в които се дискутират различни теми, интересни за момичета в тийнейджърска възраст, се организира от Зонта Клуб Бургас. Ако въпросът за опасния секс ви вълнува или искате да подобрите сексуалното си възпитание, заповядайте  на 22 октомври от 19,15 часа в сградата на Културен център „Морско казино“, канят от Зонта клуб. Лектор ще бъде водещият специалист в областта на акушерството и гинекологията – д-р Светла Калчева. Емоции. Чувства. Желания. Любов от пръв поглед. Страст. Влизане в нова връзка със 100 км в час. СЕКС
Сексът е една от най-щекотливите теми на този свят. Всички говорят за него и искат да го практикуват.
Със секса са свързани и всякакви различни истории. Някои от които определено не искаме да ни се случат на нас. Сексът не е само източник на удоволствие, но и ОТГОВОРНОСТ.
Този въпрос при момичетата е по-сложен отколкото при момчетата. Ранната бременност, рискът от физическа или психическа травма, инфекциите, морето от лъжлива информация, глупави стереотипи и жестоки изкушения – всичко това се слива в главите на младите дами като тежко бреме.
В добавка, всички около тях смятат, че момичетата са твърде млади, за да им разказват цялата истина и по този начин ги подтикват към получаване на собствения им болезнен опит.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук