11 C
Бургас
събота, април 20, 2024

В Бата обявиха Иван Алексиев за най-успешния кмет на Поморие

Срещата на кандидата за втори мандат кмет на община Поморие Иван Алексиев и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ-Поморие с жителите на с. Бата, започна с отчет за свършеното през последните четири години, направен от досегашния кмет на селото и издигнат за следващ мандат кандидат на ГЕРБ за кмет на с. Бата Георги Георгиев.

Изграждане на централен парк и зелена площ е само част от благоустрояването на селото, наред с асфалтирането на улици и поставяне на нови улични лампи.

Кандидат-кметът Георги Георгиев обяви, че сред най-важните приоритети за следващия мандат е освен асфалтиране на неасфалтираните улици, да се направи основен ремонт на покрива на търговската сграда, на покрива на физкултурния салон, на оградата около парка, както и полагане на нови тротоарни плочки.

Жителите на село Бата аплодираха работата на кмета Иван Алексиев и мнението, че той е най-успешният кмет на общината в новата история на Поморие. Благодариха му за спазеното от него обещание да идва в селото на всеки три месеца и за това, че в началото на всяка нова бюджетна година, заедно решават за какво да бъдат изразходени предвидените за селото бюджетни средства.

„Хубаво ще е всеки от нас да помага с каквото може на нашето село. И ако не можем да излезем и да изметем пред дома си, ако не можем да засадим цвете или дръвче, то поне да живеем с усмивка и с поздрав помежду си”, с тези думи се обърна към съселяните си жител на с. Бата.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук