14.3 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

В Гълъбец с нетърпение очакват строителството на новата детска градина

Пред кандидатите за общински съветници на ПП ГЕРБ Поморие, жителите на с. Гълъбец споделиха, че с нетърпение очакват строителството на новата детска градина в селото и обединиха мнението си, че изминалия мандат беше успешен за развитието на общината.

Кандидатът за втори мандат кмет на община Поморие Иван Алексиев обяви, че община Поморие вече е включена в новата Оперативна програма за развитие на селските райони и разясни възможностите й. Той обеща, че още на следващото обществено обсъждане на бюджета ще запознае жителите на Гълъбец с насоките на програмата и те сами ще определят пътят на развитие на селото.

Важно е да знаете, че мнението на Общинския съвет изразява вашето мнение и много пъти сме влизали в спор с администрацията, защитавайки интересите на жителите на община Поморие. Благодарение на постигнатото мнозинство в Общинския съвет и единомислието с кмета, винаги сме успявали да вземем правилното и справедливо решение. Ето затова е изключително важно да имаме стабилен общински съвет, който да гарантира за развитието на общината и да надгради започнатото. Това заяви председателят на Общински съвет Поморие д-р Милена Енева, по време на срещата с жителите на с. Гълъбец.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук