13.2 C
Бургас
петък, април 19, 2024

В деня на траур: Спретнаха купон

Не съм се опитвала да се скрия за въпросите, относно празненството на горските служители от Шумен. Това заяви пред Би Ти Ви министърът на земеделието и храните в оставка Десислава Танева. Служители на няколко регионални дирекции по горите, представители на природни паркове и Общинското предприятие „Туризъм публични прояви и атракции” на Шумен си устроиха забава по време на семинар в Несебър в деня на национален траур за жертвите от Хитрино.

„Въпросният директор на Районната дирекция на горите в Шумен ще бъде отстранен, както и всички останали, които са участвали в организацията на коледното празненството“, обясни тя. „Не съм знаела по никакъв начин за това празненство. Няма и как да знам, но с премиера Борисов обсъдихме, че организаторите ще бъдат отстранени“, каза още Танева.

Междувременно директорът на общинското предприятие „Туризъм публични прояви и атракции” в Шумен Ваня Стоянова заяви, че всъщност се е състоял семинар-обучение на тема туризъм. По думите й купон и банкет не е имало, а само вечеря. Мероприятието е било планирано отдавна и нямало как да бъде отменено. Директорът на Регионалната дирекция по горите – Шумен инж. Емил Гелов обясни, че става въпрос за семинар, който е планиран още на 6 декември тази година

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук