14.3 C
Бургас
събота, април 27, 2024

В книжарница Хеликон предлагат подаръчни комплекти за всеки вкус

Искате да зарадвате любимите си хора за Коледните и Новогодишните празници, а времето ви притиска. Какъв запомнящ се изискан подарък да направим, в каква опаковка да го поднесем!? Решението е в книжарница „Хеликон”. Тук ви предлагат кутии с подходящ дизайн на подаръка и ви спестяват време. Те са удобни, елегантни, външният им вид е класически, размерите са разнообразни. Подаръчната кутия дава възможност да се направи незабравим, както индивидуален, така и фамилен подарък. Цената и е само 2 лв.

Ако се колебаете в избора, консултантите от Хеликон ще ви помогнат. Може да комбинирате например роман на Алек Попов с бутилка вино, био шоколад, коледна чаша и картичка. Особено подходящ за празниците е романа на Джеф Гуин „Автобиография на Дядо Коледа”, опакован заедно с чай, бележник „Пейпър бланкс” и красива свещ. Тук ще ви предложат подаръчни комплекти още за пътешественици, за почитатели на изкуството, за любителите на е-книги, за майсторите кулинари, за децата и за пораснали деца.

Може с лекота да пазарувате и да си направите подаръчен комплект и в helikon.bg без дори да излизате от дома.

Интересът към подаръчните комплекти е голям, така че побързайте да направите вашата неповторима комбинация от книга и още нещо!

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук