16.1 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

В мол Galleria Burgas започнаха големите летни промоции

Още с началото на лятото в Бургас започнаха промоционалните разпродажби на колекции от световни марки. Шокиращи намаления дори и на най-атрактивните и търсени през сезона стоки дадоха старт на голямото лятно пазаруване. Желаещите да заредят гардероба си с нови дрехи, обувки и аксесоари, при това маркови, вече откриха възможността да го направят при наистина изгодни цени. За някои от артикулите на H&M, например, цената достига от 2 до 20 лева. До 50% отстъпка предлагат Entrance, Deichmann, Roberto Zago, Premier shoes, Fanpoint и Massimo Zardi. Kenvelo и Tempo Sport дори достигат до над 60% в отстъпките. 30% намаление предлагат  Paolo Botticelli, Playlife  и Scandal, а обувки и чанти на Shoes love bags могат да бъдат купени с 20% по-евтино от нормалната им цена. Terranova е обявила разпродажба на цялата си колекция.

 

Мол Galleria Burgas  е известен с прецизния си микс от световни марки, които могат да удовлетворят претенциите на всякакъв тип клиенти. Сега намаления обявяват магазините в почти всеки пазарен сегмент. Конкретни примери за цени са тениска или по-луксозна блуза за 9-10 лева, обувките ще излязат между 20 и 30 лева, срещу подобна сума всеки може да се сдобие и с нови дънки, а рокля, чиято цена доскоро е надхвърляла 70 лева, сега струва само 20. В някои от магазините с голям процент са намалени дори банските и слънчевите очила, които могат да бъдат купени за по 15-20 лева.

 

Когато открият изгодни условия, клиентите не щадят средства, обяснява консултант в един от магазините на мола.

 

Първи в разпродажби се впуснаха брандовете от средния сегмент на пазара. Постепенно обаче намаленията обхванаха и по-класните марки. Така в разгара на лятото мол Galleria Burgas ще се превърне в незаменимото място,  което ще позволи на всеки да обнови гардероба си с хитови дрехи, обувки и аксесоари  от авангардните летни колекции на водещите марки от света на модата.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук