13.2 C
Бургас
сряда, май 1, 2024

В Несебър набират средства за градски часовник

Лайънс, Ротари и Зонта клубове в Несебър събират средства за изграждането на градски часовник в Несебър.Часовникът ще се намира в района на площада, край пощата в новата част на града, където се предвижда и изграждането на красив културен комплекс. Реализацията на идеята е в чест на 30-та годишнина от вписването на Стария Несебър в листата на Снетовното културноисторическо наследство на ЮНЕСКО.

Несебърският художник Йордан Йорданов вече предложи красив проект на часовника, който бе одобрен от членовете на клубовете. Предприети са и действия, свързани с техническия проект и изработването на циферблатите, които ще бъдат три .Събрани са част от необходимите средства, но набирането на дарения продължава с усилията на трите  клубове.

Ще бъдат предприети и действия за подкрепа и от Лайънс,Ротари и Зонта клубове от страна та,както и от общинската администрация ,обществеността, бизнеса и гражданите на община Несебър.

Всеки който желае,може да подкрепи проекта на несебърските клубове чрез вноска по  банковата сметка на Лайънс клуб-Несебър:

Банковата сметка на Лайънс клуб-Несебър ,по която могат да се правят дарения  :BG19UNCR96601022879209- BIK- UNCRBGSF-УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

Подкрепа може да се реализира и посредством закупуване на уникална картичка,свързана с проекта/на снимката /-минимална цена – 20 лева.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук