11 C
Бургас
петък, април 19, 2024

В Поморие ще се проведе Национален детски турнир по КУДО

Община Поморие и Клуб по бойни изкуства „Поморие“, организират първия за града ни Национален детски турнир по КУДО.

За купата на Община Поморие ще се състезават над 60 участници, от 6 до 16-годишна възраст, от Сопот, Бургас, Шумен, Хасково, София и други градове.

Официалното откриване на турнира ще се състои на 09.04.2017 г. /неделя/, от 10.30 часа, в Спортна зала на Грандхотел Поморие.

Кудо е контактен боен спорт, адаптиран за водене на спортен двубой, с разнообразен набор от най-ефективни техники за защита и нападение. Целта е постигане на максимална ефективност за минимално време, при минимум разход на енергия и на движения. В Кудо се изучават и използват всички възможни похвати. Разрешени са удари с ръце и крака в краката, тялото и главата на противника, използване на колене и лакти, захвати и удари от захват, хвърляния и борба в партер. Разрешени са също и заключвания на лакътната става, ахилеса и др. прийоми. Състезателните схватки са едно изпълнено с много адреналин преживяване за любителите на екстремалните бойните спортове. Подходящ спорт за малки и големи! Кудо е съвременен боен спорт, защото отговаря на всички потребности и изисквания на съвременните млади хора, които харесват и искат да придобият комплексни бойни умения.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук