11 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

В понеделник отварят офертите за разходките с лодки в Ропотамо

На 7 април /понеделник/, от 14,00 часа в сградата на РИОСВ-Бургас ще бъдат отворени офертите на фирмите кандидати за наемател на атракционна дейност „Разходка с лодка по река Ропотамо” в резерват Ропотамо. „РИОСВ-Бургас финализира конкурсната процедура въпреки, че фирма „Венис Марина” изнесе факти и доказателства, че конкурсът е незаконен.

ropotamo

Както съобщихме преди седмица-конкурсът е манипулиран и предрешен. Правилата и изскванията са така нагласени, че да спечели една единствена фирма! Въпреки, че конкурсът е явно незаконен „Венис Марина” също участва в него, защото това е единственият начин да извадим на светло предварително подготвените манипулации, които целят нашето отстраняване.

За пореден път заявяваме, че „Венис Марина” има сключен договор за аткрационната дейност, който към днешна дата е действащ и валиден. Това потвърждава и съдебно решение на Бургаския Окръжен съд”, заявяват в писмо до медиите от фирма „Венис Марина”, която твърди че има законен договор за извършването на атракционната дейност .

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук