16.5 C
Бургас
петък, май 17, 2024

В ресторант „България” изкушават с „Нощен живот” и eленско с боровинки

Емблематичният за ресторанта на хотел „България”- оркестър „Нощен живот”, след 8 години прекъсване, отново е тук. Заедно с новото меню на шеф Стоян Мавров и коледната украса ще си подарите часове  удоволствие с хубава музика и кулинарни шедьоври. Докато слушате евъргрийни, руски песни и поп парчета може да опитате дивечово месо със сос от боровинки, пюре от целина и намачкани сладки картофки. 

снимка: шеф Стоян Мавров е новатор в кулинарното изкуство

От персонала могат да ви изненадат с бутилка вино-подарък или десерт- подарък. Шеф Стоян Мавров, който владее до съвършенство изкуството на истинската храна, е включил в новото меню- плодов терин от грейпфрут с редукция от портокал и малини; шоколадов пастил с крем англес; меренга, поднесен с жълт крем и горски плодове.

снимка: пиците по оригинална италианска рецепта са най-добрите в Бургас

Преди да стигнете до десертите и дивечовото месо, не пропускайте да опитате витаминозната салата с червено зеле, моркови, ябълка, кедрови ядки или салата- 4 сирена, както и салатата с морски дарове- фрути де маре.

Ако сте любител на средиземноморската кухня,  една от най-предпочитаните в Европа, много харесвана и навсякъде по света, в ресторанта на хотел България може да опитате най-вкусните в града пици и лазаня със сьомга, лингуини, пенне и фитучини. Опитайте и различни  видове ризото- с гъби, пиле и морски дарове.

 

снимка: в ресторанта на х-л „България“ ще ви изненадат с подарък бутилка вино

Не на последно място тук ще ви посрещнат с усмивка и професионализъм, така че ще искате да се върнете отново! Доказателство за това е, че кувертите за новогодишната вечер са почти продадени.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук