11.5 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Задържаха младежи, задигнали три коли от В.Търново и извършили обир

Четирима младежи са задържани в Созопол за кражби на три автомобила от Велико Търново и обир от дома на английски гражданин в Равна гора. Ловките автоджамбази са подпалили чуждите коли през уикенда.  Арестуваните са 16 годишния О.А. , 21 год. М.А., 20 год. К.Д. /и тримата  от Бургас/ и 19 год. Л.П. от Полски Тръмбеш. В събота вечер те за откраднали от Велико Търновоно лек автомобил «ВАЗ 2104» и са се превижили с него до созополското село Равна гора, където са извършили обира. Отнетият автомобил е намерен и откаран за съхранение в Районно управление «Полиция» – Созопол.

Установено е, че предната вечер те са задигнали  и друг автомобил, също във Велико Търново –   «Ситроен С 4», който изоставили в покрайнините на село до Попово.

Впоследствие младежите извършили ново противозаконно отнемане – този път на лек автомобил «Форд Ескорт», с русенска регистрация, който изоставили на паркинг до поликлиниката във Велико Търново.

Младежите са задържани в Районно управление «Полиция» – Созопол за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо досъдебно производство

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук