14.9 C
Бургас
четвъртък, май 16, 2024

В Царево поискаха от АБВ общинска стратегия

политическа реклама:

Стратегия за развитието на общината, която да обхваща всички сектори от земеделие през животновъдство до туризъм и да се наложи мораториум върху износа на необработена дървесина. Това поискаха жители на Царево на среща с генерал Михо Михов – водач на листата на коалиция АБВ във Втори бургаски многомандатен избирателен район. „Всеки излиза с програма, колко моста и улици ще ремонтира, но цялостна стратегия няма. михов, царевоВсяка община трябва да има, за да може проблемите да се решават отдолу нагоре“, заяви Георги Башаров. Мъжът е с дългогодишен стаж в корабния завод в града. Според него, трябва да се възстанови производството, което сега там е свито до минимум.

ген. михов, царевоБезработицата, спада на руски туристи, спирането на Общия устройствен план на Царево са част от проблемите, които местните поставиха по време на срещата си с генерал Михов. В нея взеха участие и двамата кандидати за народни представители от листата на АБВ в Царево – Рафаил Елефтеров и Данаил Балабанов. Да изслушат болката на царевци бяха дошли и областният председател на АБВ Петко Иванов и представители на предизборния щаб.

„Трябва да се реши проблемът с визите за Русия. След кризата там, руснаците това лято намаляха и избраха съседна Турция. Нито една политическа партия не смее открито да изрази мнение по въпроса“, споделиха царевци, за които туризмът е основният поминък.

Според генерал Михов, при решаването на местните проблеми трябва да бъде водещо мнението и желанието на хората, които живеят там, а не да се спускат готови решения от жълтите павета.

политическа реклама:

АБВ участва на парламентарните избори за 43-то Народно събрание с бюлетина №14.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук