24.3 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Гаджева с умопомрачителен въпрос: Какво става изобщо в тази държава?

Половинката на Сидеров е много притеснена

Властта затвори политическия лидер на единствената опозиция в момента. Сидеров е задържан, без да е извършил престъпление във време, в което убийци, наркодилъри и педофили се разхождат на свобода. Те не биват задържани, при положение, че са установени техни нарушения и престъпления. Демокрация не съществува. Съветвам да не се упражняват с тази дума, защото тя е лишена от смисъл. Това заяви Деница Гаджева малко след като бащата на детето й Волен Сидеров беше откаран в ареста. Писмото с изявлението на Гаджева бе изпратено до медиите от пресцентъра на ПП „Атака“.

Тя обърна внимание на случай, който беше потулен от медиите. Става дума за арестуван човек в петък миналата седмица, който е умрял на съдебната скамейка, след като е бил пребит до смърт в ареста. Не знам утре дали Волен и Десислав ще излязат живи оттам, където ги водят. След като човек е умрял на съдебната скамейка след побой в ареста, аз какво мога да очаквам утре? Ще ги докарат ли живи, кога ще ги освободят и какво става изобщо в тази държава?, беше коментарът на Деница Гаджева.

Преди да влезе в столичното следствие Сидеров заяви, че върху него и заместника му Десислав Чуколов се упражнява политическа репресия. „Главният прокурор иска ние да отсъстваме от политическата сцена, искат да ни махнат от политическата сцена, но това няма да стане“, зарече се Сидеров. /24chasa.bg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук