9.3 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Гардове на Бирмата и Преслава се биха на паркинг в Слънчев бряг

Гардове на бившите гаджета Георги Станоев – Бирмата и фолк певицата Преслава са се сбили на 25 юли на паркинга на хотел „Тарсис” в Слънчев бряг. От МВР Бургас потвърдиха за инцидента, но имената в прессъобщението са само с инициалите. В спречкването между бившите любовници се включили приятел на Бирмата и придружаващия Преслава телехранител и нейн шофьор. Той е бил пребит от Бирмата и неговия приятел.

снимка: интернет
снимка: интернет

Своевременно са иззети записи от охранителните камери в близост до местопроизшествието и са установени свидетели на инцидента. Всички участвали в побоя лица са доведени в Районно управление – Несебър и задържани за 24 часа.

На 27 юли събраните по случая материали са докладвани в Несебърска районна прокуратура и е образувано административно производство по Указа за борба с дребното хулиганство. В резултат на това днес с решение на съдия от Несебърски районен съд на Бирмата е наложена глоба в размер на 500 лв., на неговия приятел С.З. – глоба в размер на 100 лв. по повдигнатите обвинения за извършени нарушения по Указа за борба с дребното хулиганство

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук