12.6 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Гардът на Очите Александър Алексиев е убит със законно притежаван пистолет

46-годишният бодигард на Димитър Желязков-Очите е прострелян със законно притежавано оръжие, регистрирано на името на Тодор Славов, научи „24 часа“.

Засега 31-годишният мъж от Стара Загора е единственият обвиняем за престрелката в ресторант 4You в Слънчев бряг на 8 юни. Прокуратурата му е удължила задържането му на 72 ч.

Обвинението е за убийство, извършено с огнестрелно оръжие по начин и със средства, опасен за живота на мнозина./24 часа/

Днес се очаква обвинение да бъде повдигнато и за опит за убийство на Димитър Желязков, но все още не е ясно дали уликите са насочени отново към Славов.

Клиентът ми е останал в заведението и се е предал сам, дал е и пистолета си, за който има разрешително, каза пред „24 часа“ адвокат Димо Гочев, който представлява Славов.

Според него арестантът е действал в условията на неизбежна отбрана, тъй като срещу него било извадено огнестрелно и хладно оръжие.

Няма съмнение, че прокуратурата ще поиска мярка за неотклонение „задържане под стража“. Възможно е обвиняемият да бъде доведен в съда още днес, по-късно след обед.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук