14.3 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Гасиха пожар на кораб в Пристанище Бургас/снимки/

На 9 юли – ден шести от военноморското учение с международно участие „БРИЗ 2014”, започна изпълнението на предварително планираните епизоди на море.

Едновременно с това продължава и организирането на взаимодействието с участващите в някои от епизодите на учението правителствени и неправителствени организации.

пожар, кораб, учение

снимки: пресцентър на военноморското учение „Бриз 2014”

Корабите от многонационалното оперативно съединение под командването на командира на военноморска база ВМС комодор Мален Чубенков напуснаха Пункта за базиране Бургас и Пристанище Бургас и излязоха на море.

9_7_14-169След като извършиха преход, по време на който бяха отработени задачи по осигуряване на безопасен маршрут, свободен от морски мини, за преминаване на корабите при напускане на пункта за базиране и пристанището исъвместно маневриране в състава на тактическата група, корабите заеха района за отработване на планираните епизоди.

пожарнаДействията на корабните групи за днес включват отработване на задачи по откриване и отразяване атаките на бързоходни лодки, отразяване атаките на въздушен противник, водене на борба с пожари, оказване помощ на горящ кораб, приемане и предаване на товари по вертикален способ, приемане на товари на ход, буксировка на аварирал кораб, търсене на подводница.

пожарникар

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук