8.8 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Георги Василев- Гочето: Приоритет за “Черноморец” е Купата на България

  „Моята цел е да стабилизирам отбора и да му дам оптимизъм и настроение, ако е изпаднал във футболна депресия“. Това заяви  новият старши треньор на „Черноморец Бургас“ Георги Василев- Гочето. Днес той беше представен официално пред медиите, а следобед беше и първата му тренировка с отбора на стадион „Лазур“. С решение на спортно техническото ръководство и на президента Митко Събев досегашният треньор Антон Велков беше освободен от поста заради незадоволителните резултати на „Черноморец“ в последните мачове.

Представен като легенда във футбола Гочето каза, че легендата е нещо, което вече си е отишло, а той имам амбиции за бъдещето. Според него  Черноморец има потенциал и очаква да се представи подобаващо. Приел е офертата на Митко Събев с единственото условие да има независимост и свобода в спортно- техническо отношение. До 10 дни Георги Василев ще реши дали ще прави промени в щаба. Днес всички футболисти излизат на тренировка на терена, включително и отстранените, и по време на тренировъчния цикъл ще се прецени кои ще останат в титулярния състав.

„Проблемът  на отбора е в атаката, в организацията на играта, в идеята. Аз мисля, че в защитен план имаме достатъчно качествени футболисти“, каза новият треньор. От играта на отбора ще зависи дали акулите ще се класират за евротурнирите. „Не искам да обещавам нещо, а после да не го изпълня“, каза още Георги Василев. В събота ще бъде първият мач на Василев, начело на Черноморец Бургас – приятелската среща с Доростол Силистра.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук