15.4 C
Бургас
сряда, май 8, 2024

Ген. Михов се поклони пред паметника на Продан Гарджев

политическа реклама:

Генерал Михо Михов се поклони пред паметника на Продан Гарджев в Средец.

„Щастлив съм, че познавах този олимпийски и световен шампион от 60-те и 70-те години на миналия век. Главно и преди всичко, заради борческия дух на българин, за школата на борците, която той остави. ген. Михо МиховМой сантимент е, че аз като родил се в селото на другия изтъкнат борец – Дан Колов имам тази чест да се поклоня и да призова младото поколение да се учат не само на спортен дух, но и на патриотизъм, каквато е тезата за модерния национализъм и патриотизъм на АБВ“. Това каза генерал Михов – водач на листата на коалиция „Алтернатива за българско възраждане“ във Втори многомандатен избирателен район – Бургас.

ген. МиховГенералът заедно с кандидати за народни представители от листата на АБВ и областният координатор на партията Петко Ивано посетиха днес Средец. Дъждът и лошото време не отказаха членовете и симпатизантите на АБВ да се съберат в офиса на партията в града. По време на срещата с генерал Михов те споделиха проблемите си и изразиха необходимостта от влизането на лява партия като АБВ в 43-то Народно събрание.

Средец днес отбелязва своя празник. По този повод президентът Георги Първанов (2002-2012) и лидер на АБВ изпрати поздравителен адрес до общинското ръководство, жителите и гостите на града. „Пожелавам ви много здраве, жизнерадост, успехи в стремежа ви да осигурите достойно настояще за вас и по-добро бъдеще за своите деца и внуци. Честит празник! Бъдете живи и здрави“, се казва в поздравителния адрес на Георги Първанов.

 

АБВ участва в парламентарните избори за Народно събрание с бюлетина №14. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук