15.4 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Ген. Михо Михов се обяви за Министерство на туризма

политическа реклама:

Обществото ни се нуждае от движение като АВБ, защото демокрацията малко присъства в българските партии, където властта е концентрирана в един лидер. Това каза ген. Михо Михов- водач на листата на АВБ във Втори бургаски многомандатен район на среща с женски клубове и женски неправителствени организации.

Ген. Михов очерта трите основни цели на АВБ, които са- възстановяването на държавността, усъвършенстване на политическата система и възпроизводството на нацията, свързано най-вече с преодоляване на демографския срив.

Водачът на листата разясни и основните предложение на АВБ, а именно 5-годишен мандат на главния прокурор , а не 7 както е сега, почасова ставка за работещите, минимум 4 лв., премахване на плоския данък.

Ген. Михо Михов каза още, че АБВ трябва да направи национална програма за спасяване на българското село и да разработи регионални програми. Водачът на листата се обяви и за създаването на Министерство на туризма.

Жените задаваха въпроси, свързани най-вече със създаването на работни места, за така наречения „тракийски въпрос”, за бежанците и цялостната социална програма на АБВ. На края на срещата бяха прочетени няколко поздравителни адреса, а ген.Михов обеща още срещи с женските организации, заради многобройните въпроси.

На срещата присъстваха Велина Тодорова- мениджър за квалификация и преквалификация на безработни и Ирена Ненова-преподавател по български език и литература в немската гимназия в Бургас. И двете дами са в листата на АВБ за Бургас. Областният координатор Петко Иванов каза, че 30% от листата на партията на Георги Първанов е съставена от жени.

Срещата завърши с музикална програма.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук