16 C
Бургас
сряда, май 8, 2024

ген. Михо Михов ще води листата на АБВ в Бургас

Георги Първанов представи водачите на листите в многомандатните избирателни райони за предстоящите избори на АБВ. За Николина Чакърдъкова, Първанов заяви, че тя ще води листата в благоевградски регион. „За мен тя е символ на съвременния български патриотизъм”, посочи той.

ген. Михо МиховЗа Кирил Цочев, който ще води листата на АБВ в Ловеч, Първанов обясни, че той е бивш министър, вицепремиер: „Човек, изкушен в проблемите на управлението на икономиката, енергетиката, международен консултант в сферата на финансите. Той беше ръководител на една голяма експертна група при подготовката на енергийна стратегия”. Пламен Тонов – водач на листата в Разград, Първанов определи като мениджър, човек, който наистина се е доказал в сферата на икономиката.

„Това е листа, в която има и доказани управленци, политици, доказали своята почтеност и професионализъм, но и хора, които сега се докосват до политиката”, заяви Георги Първанов.

„Няколко души ще водят по две листи – Ивайло Калфин – София, Варна, Борислав Борисов – София, Пловдив, ген. Михо Михов – Бургас и Ямбол”, каза още Георги Първанов

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук