19.3 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Георги Чиликов: Отиваме за победа

 „Обстановката при нас е спокойна. Радостното е, че нямаме контузени играчи. Единствено Радостин Кишишев не е напълно възстановен, но той се чувства по-добре и има голяма вероятност да попадне в групата. Имаме всички предпоставки да направим един добър мач в Стара Загора“, сподели на редовната пресконференция преди всеки кръг един от помощник треньорите на „Черноморец-Бургас“ Петър Колев, който е и бивш футболист на старозагорци.

treniori.jpg „Наясно сме, че няма да е лесно, тъй като познаваме много добре „Берое“ и имаме уважение към тях. Това един обигран отбор, с добър треньорски щаб, имат страхотна публика. В такива мачове се израства и затова трябва да се раздадем на 100 процента, ако искаме да си тръгнем с победата“, допълни другият асистент треньор на „акулите“ Георги Чиликов.

Програмата за двубоя от 4-тия кръг на шампионата предвижда  заминаване на 26-ти август /петък/ от 10:00 сутринта, с група от 20 футболисти, за Стара Загора. От 18:00 часа на същия ден е предвидена тренировка, а самият мач е в събота, от 18:00 часа на стадион „Берое“.

 „Като всеки футболист и аз се радвам на повиквателната за националния отбор и единствено мога да се надявам да оправдая доверието, което ми е гласувано. Както знаете конкуренцията е голяма, но аз съм готов да дам всичко от себе си, за да се представя на нужното ниво. Приоритет обаче засега остава мача, който ни предстои тази събота в Стара Загора. Най-важното е да се подготвим добре и да се приберем с трите точки оттам“, сподели на редовната среща с медии един от най-опитните в състава на „Черноморец-Бургас“ Цветомир Цонков, който за пръв път получи повиквателна за разширения състав на националите. На въпрос как за 6 месеца той е успял да влезе във форма, с която да впечатли Лотар Матеус, Цонков отговори, че когато има желание, дори и 3 мача са достатъчни на един футболист, за да покаже най-доброто от себе си.tsonkov.jpg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук