13.8 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

ГЕРБ Бургас дадоха старт на кампанията с регионална програма

Политическа партия ГЕРБ  Бургас откри днес предизборната си кампания за региона. Областният ръководител Димитър Бойчев представи кандидатите за народни представители. Той акцентира на това, че всички те са местни хора и гарантира, че всеки който стане депутат ще се връща в Бургас и няма да се губи връзката с хората и реалността.

Бургаската листа е балансирана, между жени  и мъже, депутати на ГЕРБ от миналия парламент  и много нови лица. Специалистите са от всички сфери- икономика, екология, управление на европейски проекти, здравеопазване, земеделие и култура.

С аплодисменти беше посрещнат водачът на листата Ивелина Василев, която беше зам. министър  на екологията в кабината на ГЕРБ и с нейна помощ за Бургаски регион за договорени 500 млн.лв. за следващите 4 години.

След Ивелина Василева на първите места се подреждат- Димитър Бойчев, Иван Вълков, Снежина Маджарова, Семир Абумелих, Диана Йорданова, Галина Милева,  Жечо Станков, Надежда Палова, Стоян Гюзелев.

ГЕРБ представиха накратко и  регионалната си програма. Тя ще има два основни акцента- инфраструктурни проекти и ангажименти към законодателни инициативи. Част от големите проекти за Бургас са изграждането на пътен възел-Запад, четири лентовия път Бургас- Слънчев бряг, обходният път от М.Търново към граничния пункт с Турция, шумоизолиращата стена на бургаското летище и други.

От ГЕРБ заявиха, че ще работят за реален растеж на икономиката и повишаване на доходите на населението.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук