13.8 C
Бургас
вторник, април 30, 2024

ГЕРБ Бургас за „турнето“ на Волен Сидеров : „Само нинджа може да убие друга нинджа“

„Само нинджа, може да убие друга нинжна”. Тока областният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев коментира на брифинг „турнето” на Волен Сидеров в Бургас, окупацията на офиса на телевизия СКАТ и срещите му с кмета на Бургас и областният управител. Според Бойчев, Волен Сидеров не може да изконсумира властта, която му беше предоставена от БСП и ДПС. От неговия глас зависи в момента това дали ще имаме правителство или не, но проблемът е в тези, които му дадоха властта, коментира Бойчев.  

Областният координатор заяви също, че в ГЕРБ Бургас няма разцепление и няма нито един напуснал партията. Според него зад петимата отцепници стои бившият министър на земеделието Мирослав Найденов. „Този министър не сме го виждали в НС освен , когато е трябвало да отговаря на парламентарно питане”, коментираха днес от ГЕРБ Бургас. „Това е оздравителен процес и от него ГЕРБ ще излезе с повече решени проблеми”, коментира Бойчев. За новото политическо обединение в дясно, от ГЕРБ Бургас заявиха, че на страната ни е нужно такова обединение и по-голяма представителство на дясното в един бъдещ парламент.

Ивелина Василева коментира, че предложението на БСП за създаването на Национален парк „Българско Черноморие” е продиктувано само от желанието на червените да се харесат на неправителствените организации. Според бившият зам. еко министър в българското законодателство ясно е записано кои са зоните, които подлежат на защита и тези, които попадат в мрежата  НАТУРА 2000. Ако се тръгне към създаването на такъв парк, процедурата ще отнеме 2 години и през това време ще се стопират всякакви дейности, които са позволи в защитените зони, а Общите устройствени планове на Черноморските общини ще бъдат стопирани и ще се наложи тяхното преработване отново. Според депутатите от ГЕРБ по-важно е какво се случва с направените през периода 2003-2009 г. заменки. За Бургаско област те са 1002 декара, а за Варна- 6786 декара.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук