11.5 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

ГЕРБ-Бургас: Недопустимо е да се бави пускането на АМ „Тракия”

Подкрепяме напълно апела на кметовете на черноморските общини Поморие, Бургас, Созопол, Приморско и Царево, както и на лидера на ПП ГЕРБ, Бойко Борисов, да бъде пуснато възможно най-бързо движението по новоизградения последен участък от автомагистрала „Тракия”. Това заяви областният лидер на ГЕРБ-Бургас и народен представител Димитър Бойчев.

Той коментира, че напълно завършената магистрала вече е факт, но вместо българските и чуждестранни граждани да пътуват по нея към Южното Черноморие, те са принудени да използват обходни пътища.

„Правителството би трябвало да е обезпокоено от образуващите се колони от автомобили по стария участък, които започват още от петък. Това създава условия за пътни инциденти, а няма нищо по-важно нещо от опазването на човешкия живот. Бизнесът и фирмите също търпят загуби от тази безумна ситуация, в която сме поставени заради поредното нелогично решение на управляващите. Ако са решили да се извиняват и този път, по-добре да предприемат незабавни действия по пускането на движението по АМ „Тракия” незабавно”, заяви Димитър Бойчев.

Днес народните представители от ГЕРБ-Бургас ще проверят на място изцяло завършената последната отсечка на магистрала „Тракия“.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук