9.9 C
Бургас
петък, май 3, 2024

ГЕРБ Бургас освети емблематични сгради в града

 Няколко емблематични сгради в Бургас грейнаха в светлини. Бургазлии вече се радват на осветената сграда на Националната агенция по приходите, която се намира на ул. „Александровска“. Осветена е централната фасада на ДТ „Адриана Будевска“, а също и Концертната зала „Проф. Иван Вульпе“. Това е част от акцията на ПП ГЕРБ и Сдружение ГЕРБ Бургас, която се провежда под надслов „Светлините на Бургас“. В добрата инициатива се включиха спонсори и приятели. Провежда се анкета сред гражданите, които сами посочват сградите, които желаят да бъдат осветени. Мнения и идеи могат да бъдат изпращани и на електронния адрес на ГЕРБ  /[email protected]/ или на телефон 056 / 80 91 40. dsc_9888_large_.JPGПредстои да бъдат осветени сградите на Медицински център „Св. Николай Чудотворец“, църквата в квартал Сарафово, която носи името на същия светец- покровител на Бургас, а също и сградата на Механотехникума. Водят се преговори и за осветяване на Бургаската опера.

Нека посрещнем празниците с повече светлина и настроение, призовават от ГЕРБ. Искат Бургас да грейне по модел на големите европейски градове.

Акцията продължава и след празниците!

„Ние не желаем да сеем негативизъм и омраза, какъвто стил все по – често се налага от председателят на Общинския съвет. Считаме, че с разумен диалог и конструктивност ще успеем да изведем Бургас до нивото на европейските градове. Бургазлии са космополитни, отворени и широко скроени хора, които са над озлоблението и негативизма. И ние на 100% подкрепяме всяко разумно предложение, което ще доведе до просперитета на Бургас и на бургазлии“, заяви областният председател на ГЕРБ Димитър Бойчев. dsc_9873_large_.JPG

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук