13.2 C
Бургас
вторник, април 30, 2024

ГЕРБ-Бургас продължават с почистването на наводнените райони

И днес кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Бургас заедно с общинските съветници помагат на пострадалите семейства в областта, чиито домове пострадаха от проливните дъждове миналата седмица. От сутринта те са на най-горещите точки, където нуждата от доброволци и помощ е голяма.

Chengene skeleЕдна от групите за пореден ден е в „Ченгене скеле”, където над 50 лодки бяха отнесени в морето, като част от тях не могат да бъдат възстановени, а 85 къщи на рибари са били наводнени.

Vilna zona Rosenec (2)Д-р Галина Милева заедно с Румен Желев, Владимир Крумов, Антон Берданков и Стоян Диков, председател на клуб „Лов и риболов” към гражданско сдружение ГЕРБ, помагат за почистването на домоветe, дворовите пространства, както и за заравняването на пораженията върху пътните участъци. Рахим Ибрям, Бончо Бончев и Тодор Михалев се включиха в прокопаването на канали за възстановяване на електро и водозахранването.

vilna zona RosenecВъв вилна зона „Росенец” Галя Василева, Атанас Терзиев, Живко Димитров, Валентин Вълков, Любомир Йорданов, Николай Иванов , Таньо Костадинов, Георги Кузманов и Георги Вдовичин разчистват дворовете от падналите навеси, дървета и строителни отпадъци. Част от групата почиства коритото на реката от натрупаните боклуци.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук