12.6 C
Бургас
събота, април 27, 2024

ГЕРБ – Бургас: Промените в порта са грозен реваншизъм

„Уволнението на изпълнителния директор на Пристанище „Бургас” Диян Димов е поредното доказателство за грозния реваншизъм от страна на БСП, който започна още от първите седмици от управлението на новата Тройна коалиция. Твърденията на министъра на транспорта Данаил Папазов от преди месец, който заяви, че работи изключително добре с Димов, явно са били умело прикрити лъжи.“ Така от местната структура на ПП ГЕРБ контрираха отстраняването на досегашния шеф на Пристанище Бургас Диян Димов и назначаването на Николай Тишев /БСП/ на поста.

При последното си посещение в Бургас в края на юни месец тази година министърът на транспорта обяви официално пред медиите и обществото, че евентуалните промени в бургаския порт ще бъдат само „козметични”.

„Ставаме свидетели на демонстративно разчистване на сметки от страна на БСП, с назначението на Николай Тишев като изпълнителен директор на Пристанище „Бургас”. Той е зам.председател на Областния съвет на БСП в Бургас, бе кандидат за народен представител при предсрочните парламентарни избори и оглавяваше дружеството за работна сила към пристанището по време на Тройната коалиция. Назначението на Аргир Бояджиев за председател на Съвета на директорите на бургаския порт, също е повече от скандално. Недопустимо е човек, който бе с повдигнато обвинение за умишлена безстопанственост и нанасяне на щета на държавното дружество, да се завърне в Пристанище „Бургас”, коментира областният лидер на ГЕРБ, Димитър Бойчев.

Според него, фактите говорят сами за себе си. Демонстрирала се безпринципността в назначенията и управлението на държавните предприятия от страна на сегашното правителство.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук