13.8 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

ГЕРБ в Камено и Приморско с дарение за Великден на социални клубове

Поредна благoтворителна инициатива организира общинската структура на ГЕРБ в Камено. Нейните членове и общинският съветник Жечка Тодорова на Велики четвъртък посетиха Клуба на диабетиците „Пламък на надеждата. Те бяха посрещнати от председателя на сдружението Иванка Мирянова, на която предоставиха козунаци и яйца.

Дарението е съобразено със здравословното състояние на представителите на клуба и с желанието им, а тестените изделия ще бъдат раздадени от г-жа Мирянова на трудно подвижни членове от клуба в населените места в общината.

Инициативата на ГЕРБ-Камено продължи и в Клуба на инвалида в града. Там благодарности за дарението и за подкрепата бяха получени от председателя на дружество на инвалида „Лейди Даяна” – Стефка Славова. Общинското ръководство не пропусна и най-възрастните хора в пенсионерския клуб в Камено. Организационният секретар на ГЕРБ Дияна Гочева поздрави присъстващите с предстоящите светли празници.

„Благодарни сме за този жест на внимание, които не е за първи път от страна на ГЕРБ-Камено. Тези млади хора превърнаха деня ни в празник, а дарението ще зарадва много възрастни хора, тези, които днес нямаха възможност да са сред нас, ще получат лично от мен от дарените изделия”, сподели председателят на клуба Стаматка Джумалиева. Във всички посетени клубове от ГЕРБ-Камено зарадваха възрастните хора и с боядисани в офиса на партията великденски яйца.

В Приморско общинският ръководител Захарина Неделчева и Денка Вълкова за поредна година посетиха Дома  за възрастни хора с увреждания в с.Ясна Поляна. Неговите обитатели получиха като дарение козунаци, яйца, плодове и сладки изделия. Общинският координатор на ГЕРБ-Приморско Захарина Неделчева поздрави възрастните хора, които й благодариха за жеста на внимание, превърнал се в традиция.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук