16.5 C
Бургас
четвъртък, май 9, 2024

ГЕРБ даде старт кампанията си в Карнобат

Със спектакъл ГЕРБ-Карнобат откри предизборната си кампания. Много балони и знамена се вееха от симпатизанти, дошли да подкрепят кандидата за кмет на партията Вяра Петрова. Пред събралите се хора тя представи листата от съветници на ГЕРБ, с които тя ще гради Карнобат.„Искам   да осигуря условия младите  и перспективни  хора да не напускат Карнобат, а да прилагат знанията и уменията си тук. През последните 4 години, досегашният кмет направи само една детска площадка, закри важни отделения в болницата, допусна да си тръгнат лекари специалисти, без да ги замени с нови. Ние ще работим нашата болница да остане. Имаме куража, волята и знанията да донесем дълго чаканата промяна”, заяви пред съгражданите си Вяра Петрова. Основните й приоритети са изграждането на нови улици, които не са ремонтирани повече от 20 години, подновяване и изграждане на детски площадки, за да могат децата да имат подходящи и безопасни условия за игра, ремонтиране на стадиона, подобряване на осветлението и осигуряване на безопасността в кварталите.

„Ще изградим и дълго чаканата пречиствателна станция, ще направим и канализация, каза още кандидатът на ГЕРБ. „Това е недопустимо да няма канализация, и места без вода в 21-ви век”, допълни Петрова.

Възпитаници на читалището в Карнобат поздравиха съгражданите си с много песни и танци. Самата Вяра Петрова е била част състава за народни песни и танци, където традицията продължава и нейния син. Водещ на програмата беше актьорът Георги Мамалев. Той поздрави карнобатлии с песни и весели скечове. За финал той пожела успех в предстоящите избори на лидера на ГЕРБ в Карнобат – Вяра Петрова.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук