14.9 C
Бургас
сряда, май 1, 2024

ГЕРБ избра Бургас за старт на предизборната си кампания

Препълненият летен театър посрещна с развети знамена и ръкопляскания премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, председателя на предизборния щаб Цветан Цветанов, кандидат- президентската двойка Росен Плевнелиев и Маргарита Попова и кандидата за кмета на Бургас, за втори мандат, Димитър Николов.

Предизборният концерт започна с изпълнение на Графа, след което присъстващите изгледаха премиерата на предизборния клип на Димитър Николов.Излизайки на сцената Николов акцентира на най-сериозните постижения през изминалия мандат и посочи какво предстои.

Димитър Николов представи листата за общински съветници на ГЕРБ. На сцената излязоха познати лица от предния мандат на общинския съвет и много нови лица.

„Бургас вече е лидер, сега искаме да бъде лидер и бургаска област затова сме избрали за кметове в региона знаещи, можещи и целеустремени хора”. Така Димитър Николов представи  кандидатите за кметове на ГЕРБ в областта.

Цветан Цветанов подчерта, че успешният модел на  управлението на Бургас трябва да бъде приложен
и в другите населени места. Цветанов представи президентската двойка на ГЕРБ, като хора можещи, знаещи, постигнали лични и професионални успехи. Той определи Плевнелиев и Маргарита Попова като двойката, която ще отваря врати в Европа.

Бойко Борисов заяви, че очаква умна кампания и посъветва всички кандидати на ГЕРБ да казват какво са направили и каква смятат да направят, а от кандидатите за президент и вицепрезидент, поиска да продължат
европейското развитие на България.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук