21 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

ГЕРБ откри втори клуб в бургаския комплекс „Славейков“

ГЕРБ-Бургас откри нов клуб в жилищния комплекс „Славейков“ в морския град. Неделното събитие уважиха водачът на листата на ГЕРБ-Бургас Ивелина Василева, Димитър Николов, който е член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, областният лидер на партията Димитър Бойчев, общинският ръководител Иван Вълков, кандидати за народни представители, общински съветници, членове и симпатизанти на партията.

Новата приемна, която се намира в партера на бл. 48., бе тържествено осветена от ставрофорен иконом д-р Захарий Дечев. Всички присъстващи запалиха свещ за здраве и благополучие.

„Тук сме се събрали не просто членове и симпатизанти на ГЕРБ, а приятели. Доказателство за това е откриването на втори клуб в един от големите жилищни комплекси на Бургас. Вратите му ще са отворени за всички граждани, от тук ще тръгват поредните добри инициативи. Продължавайте смело напред“, каза Димитър Бойчев.

Димитър Николов, Димитър Бойчев, Иван Вълков и Ивелина Василева символично прерязаха лентата на новия клуб. Чрез специално подготвена мултимедийна презентация всички присъстващи се запознаха с инициативите на първия клуб „Славейков“ от откриването му до днес.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук