9.3 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

ГЕРБ откри офис и приемна за гражданите в Карнобат

Нов офис на структурата на ГЕРБ в Карнобат бе открит от областния лидер на партията и народен представител Димитър Бойчев. Помещението, което бе тържествено осветено, се намира на ул. „Граф Игнатиев 2“ в града. На официалното откриване присъстваха още народните представители Ивелина Василева, Снежина Маджарова, временно избраният за общинският ръководител на ГЕРБ-Карнобат Стефка Иванова, както и кметът на с. Сигмен Атанас Бяндов. Събитието уважиха и общинските съветници от партията в местния парламент и членове на общинското ръководство на ГЕРБ-Карнобат.

Новото помещение, което ще бъде и приемна за гражданите, бе осветено от отец Иван и отец Павел. Събитието съвпадна с деня, в който българската православна църква почита първата вестителка на Възкресението – Мария Магдалена.

„С откриването на новия офис и приемна за гражданите поставяме ново начало на една вече успешно изградена структура на ГЕРБ в Карнобат.  Ще продължим да работим открито, да се срещаме с хората и дa помагаме при разрешаването на проблемите им. Убеден съм, че от тук ще стартират много успешни инициативи, в полза на гражданите”, заяви областният лидер Димитър Бойчев.

Само за месец към структурата на ГЕРБ-Карнобат са подадени над 20 нови молби за членство в партията. Офисът и приемната на ГЕРБ-Карнобат на новия адрес ще работи всеки делничен ден от 9 до 12 ч. и от 13 до 18 ч.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук