13.8 C
Бургас
четвъртък, май 9, 2024

ГЕРБ откри предизборната си кампания

ГЕРБ откри предизборната си кампания. Мясото и този път бе зала „Арена Армеец“. Сега обаче встъпителното слово бе дадено на Едвин Сугарев. Той откри предизборната кампания на ГЕРБ, предаде БГНЕС.

„Принадлежим към една и съща кръвна група и политическо семейство“, обяви Сугарев. „Времето, което предстои е заредено с много неизвестни и но вие сте победителите на предстоящите парламентарни избори. Имам честта и удоволствието да ви поздравя като такива от името на движение „22-ри септември“, обяви синият някога активист.

След него думата взе друг популярен политик от старото СДС, бившият конституционен съдия Георги Марков. „На 5 октомври вие сте длъжни да победите“, обяви той. И допълни, че победата щяла да бъде наистина историческа. „СДС започна тази битка против комунизма, ваш дълг е да я завършите успешно, подчерта той.

Той каза още, че с изборните си победи ГЕРБ е направило БСП не Българска социалистическа България, а Българска селска партия. „Единствената политическа фигура в България, която г-жа Меркел прегръща- това е хер Борисов“, посочи Георги Марков.

„Всеки глас за ГЕРБ е глас за стабилност и свършена работа“. Това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ и кмет на Столична община Йорданка Фандъкова. Тя подчерта, че със своята работа в инфраструктурата – инвестициите се връщат като доходи за хората, а съвместната работа на хората и държавата, гарантират резултати.Кметът на София изказа съболезнования на загиналите в наводненията от последните дни. Тя обяви, че Столична община е готова да окаже помощ на засегнатите от наводненията общини.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук