11.5 C
Бургас
събота, април 20, 2024

ГЕРБ показа 100-те реализирани обекта в изложба на „Тройката”

Фотоизложба с 100- те обекта на ГЕРБ беше открита днес на площад „Тройката”  в Бургас. Сред тях са и мащабните инфраструктурни проекти, реализирани в Бургас през последните 4 години. Това са пътен възел –Юг или така наречената  „Детелина”, изцяло обновения център на града и Морската градина, проекта за интегриран градски транспорт и др. Водачът на листата на ГЕРБ за Бургаски регион и бивш зам. министър на екологията  Ивелина Василева акцентира  и върху големите екологични проекти, които създават не само по-добра среда за живеене, но и са фактор за привличането на чуждестранни инвестиции. Проектите, които бяха реализирани превърнаха Бургас в най-доброто място за живеене, каза Василева.

 В регионалната програма на ГЕРБ са заложени още мащабни инфраструктурни проекти. Сред тях са изграждането на втори пътен възел до завод „Кроношпан”, който ще изведе трафика от магистрала „Тракия” извън града, построяването на спортна зала Арена Бургас с 8 000 места, изграждането на спортно училище, довършване на пътя Бургас- Слънчев бряг, построяването на Морска гара и други.

 До изложбата се намира и открита приемна, където гражданите могат да се запознаят с кандидатите за депутати на ГЕРБ и с регионалната програма.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук